Veri Silme Talebi
Son güncelleme: 3 Ekim 2026
Protsy hesabınızı ve ilgili tüm verileri istediğiniz zaman silme talebinde bulunabilirsiniz. Bunu yapmanın iki yolu vardır:
Uygulamadan silin
Protsy'ye giriş yapın, Hesap → Tehlikeli Alan bölümüne gidin ve "Hesabı sil"e tıklayın. Bu işlem hesabınızı, bağlı mağazaları, taslaklarınızı, üretilmiş görselleri ve raporlarınızı anında ve kalıcı olarak siler.
E-posta ile talep gönderin
Giriş yapamıyorsanız, "Veri silme talebi" konusuyla hesabınıza bağlı e-posta adresini support@protsy.io adresine gönderin. 7 iş günü içinde silme işlemini onaylayacağız.
Silme işleminin ardından verileriniz aktif sistemlerimizden 30 gün içinde kaldırılır. Şifreli yedekler düzenli döngülerinde (90 gün içinde) temizlenir.